Mindful Living.

word in elke kamer helemaal zen

Een prachtige versmelting van Scandinavisch design, functionaliteit en de sereniteit van de Japanse cultuur. Het natuurlijke kleurenpalet en de nauwkeurig uitgekozen elementen brengen rust voor geest en lichaam.
Ontdek Mindful Living.

background

Duik in jouw stijl

Mindful Living bij jou thuis

Je hebt een zwak voor het minimalistische Mindful Living en zoekt in je woning het liefst de rust op. Maar misschien heb je stiekem ook een oogje op een van onze andere stijlen? Geen zorgen: combineer zoveel je wil, want jouw stijl maak je gewoon zelf.

Pic
In je badkamer
Mindful Living staat in het teken van soberheid. Creëer in een-twee-drie dat spa-effect waarvan je zo droomt.

Shop the look >>
Pic
In je keuken
Less is more. Een Mindful Living-keuken is functioneel en heeft een tijdloze uitstraling.


Shop the look >>
Pic
In je slaapkamer
In je Mindful Living-slaapkamer ontwaak je elke ochtend volledig zen. Maak van je slaapkamer een oase van rust.

Shop the look >>
Pic
In je woonkamer
Mindful Living is een mindset. Met de juiste, sobere materialen en zorgvuldig uitgekozen accessoires geef je je woonkamer een volledige make-over.
Shop the look >>

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >