Binnenkijker

Een kijkje vanbinnen:
we herbronnen ons met de Mindful Living stijl
image

In dit Mindful Livinginterieur vind je een oase van rust en luxe, maar ook pure schoonheid. Doordat we de voorbije jaren zoveel tijd in ons huis hebben doorgebracht, zijn deze elementen belangrijker dan ooit in het interieur! In deze stijl gaan minimalisme, veiligheid en functionaliteit hand in hand!

Pic
In harmonie met de natuur leven is de basis. Het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke materialen, prachtig hout, marmer, keramiek, linnen en katoen zorgt voor een rustgevende en organische uitstraling! Hout is alomtegenwoordig, als vloerbekleding, maar ook voor lambriseringen en scheidingswanden. Licht hout krijgt de voorkeur.
Pic
Zachtheid en ronde vormen zijn extreem belangrijk hier! In deze stijl vind je meubels, verlichting en decoratie in ronde, gebogen of organische vormen, wat zachtheid in het interieur brengt! Huishoudtextiel speelt hier ook een belangrijke rol. De zachtheid van pluche, wol, nepbont en vooral zacht bouclé biedt je een hoog knuffelgehalte! Het motief van gordijnen en behang is minder belangrijk, het is abstract, subtiel en discreet, maar het zijn de speciale structuren en texturen die je aandacht trekken!
Pic Deze kalmte hangt ook in de badkamer. De muren in een heldere tint zorgen voor rust. Verder dragen een sober meubel en zorgvuldig gekozen accessoires, zoals een grote ronde spiegel, een subtiel rek, een zachte badmat en een neutraal gekleurde zeepdispenser, ook bij tot deze zen-sfeer.
Pic
Deze stijl berust ook op kleuren die evenwicht brengen: een ton sur ton palet van natuurlijke tonen, zoals ecru en crèmekleurige tinten, beige, zandtonen, lichtroze, camel en zacht groen, brengt zachtheid in het interieur, terwijl donkerbruin en zwart het van een spannend contrast voorzien! ​Het natuurlijke uiterlijk, de kwaliteit, de soberheid en de puurheid zorgen voor echte luxe in dit interieur en harmoniëren perfect met de noden van onze tijd!

Jouw stijl? Die maak je zelf!

Ben jij volgens onze test verliefd op een Mindful Living-interieur, maar hou je ook van de tijdloze elementen van City Elegance. Geen zorgen, want jouw stijl maak je gewoon zelf. Wees dus zeker niet bang om elementen van de verschillende stijlen te combineren en je eigen ding te doen. Bij Brico en BricoPlanit vind je alvast alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Laat je inspireren door onze Stijlwijzer.

Pic
In je badkamer
Mindful Living staat in het teken van soberheid. Creëer in een-twee-drie dat spa-effect waarvan je zo droomt.

Shop the look >>
Pic
In je keuken
Less is more. Een Mindful Living-keuken is functioneel en heeft een tijdloze uitstraling.


Shop the look >>
Pic
In je slaapkamer
In je Mindful Living-slaapkamer ontwaak je elke ochtend volledig zen. Maak van je slaapkamer een oase van rust.

Shop the look >>
Pic
In je woonkamer
Mindful Living is een mindset. Met de juiste, sobere materialen en zorgvuldig uitgekozen accessoires geef je je woonkamer een volledige make-over.
Shop the look >>

Duik in jouw stijl

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >