City Elegance.

een prachtige paradijslook in elke ruimte

Met City Elegance maak je een statement in je interieur. De weelderige bloemenpatronen, art-decovoorwerpen en stijlvolle decoratieve elementen vullen elkaar perféct aan. De combinatie van intense kleuren en bijzondere materialen zorgt voor een rijke uitstraling. Waan je in een elegant ‘hotel chique’-interieur, zak weg in pure luxe en ontsnap aan de hectische buitenwereld. Elke dag opnieuw.

background

Duik in jouw stijl

City Elegance bij jou thuis

Jij houdt van luxe en stijlvolle voorwerpen, en dat steek je niet onder stoelen of banken. In een knap boetiekhotel voel je je helemaal thuis. Ben je ook verliefd de elementen van onze andere stijlen? Niets of niemand houdt je tegen om die in je interieur te verwerken. Jouw stijl maak je dan ook helemaal zelf.

Pic
In je badkamer
Met knappe tegels, goud- of koperkleurige kranen, en afwerkingen in hout of metaal maak je van je badkamer helemaal je ding.
Shop the look >>
Pic
In je keuken
Een balans tussen karakter, functionaliteit en elegantie vind je in een City Elegance-keuken.

Shop the look >>
Pic
In je slaapkamer
Je City Elegance-slaapkamer zou zo uit een catalogus komen. Wil ook jij wegdromen in pure luxe?
Ontdek onze producten >
Pic
In je woonkamer
Een hotelgevoel in het hart van je huis? Wie wil het niet? En het kan perfect met de stijlvolle elementen van City Elegance.
Ontdek onze producten >

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >

Acties & publicaties >