Paradise Island.

een prachtige paradijslook in elke ruimte

Jouw paradijs op aarde, dat creëer je gewoon zelf. Zak rustig weg in een woonstijl met invloeden van reizen, een heerlijke feelgooduitstraling, natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met tropische prints en exotische elementen.

background

Duik in jouw stijl

Paradise Island bij jou thuis

Jij bent een echte paradijsvogel en in je Paradise Island-woonst kun je he-le-maal jezelf zijn. Maar onthoud: jouw stijl maak je zelf. Hou je ook van de elementen van onze andere stijlen? Twijfel dan zeker niet om die in je interieur te integreren.

Pic
In je badkamer
In je badkamer is de natuur in elk hoekje terug te vinden. Breng Bali naar je woning met Paradise Island.
Shop the look >>
Pic
In je keuken
Een paradijskeuken? Die maak je makkelijk zelf met onze producten en advies.

Shop the look >>
Pic
In je slaapkamer
Droom elke nacht over parelwitte stranden, een heerlijk warm klimaat en het geluid van de oceaan. Duik in je lievelingsstijl.
Shop the look >>
Pic
In je woonkamer
Je Paradise Island-interieur is een knap samenraapsel van leuke vondsten, duurzame materialen en creatieve elementen.
Shop the look >>

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >