Mindful Living: een oase van rust met de Tips van onze styliste

Wil je na een hectische dag volledig loskoppelen? Het wordt kinderspel met Mindful Living. Brico-styliste Nancy verklapt hoe jij je lievelingsstijl doortrekt naar elke ruimte in je thuis. Laat je inspireren!
image

“Terwijl je in heel wat andere stijlen de aandacht wil trekken met een eyecatcher, is dat in Mindful Living in mindere mate het geval.”
Pic
Mindful Living in de badkamer

“Een Mindful Living-badkamer is er eentje zonder al te veel tralalaatjes”, lacht Nancy. “Een lichtkleurige badkamer oogt niet alleen groter, maar ook rustiger. Een lichte houten wastafelonderkast, een knappe lavabo en een grote ronde of rechthoekige spiegel vormen de kern van je badkamer. Binnen Mindful Living geldt less is more en worden er functionele oplossingen gezocht om de rust te bewaren. Als je in een appartement woont, is de kans bijvoorbeeld groot dat je wasmachine in de badkamer staat. Door je toestel te omkasten, behoud je de minimalistische look.”

Pic
Mindful Living in de keuken

“Mindful Living in de keuken betekent orde en rust. Je kiest hier het best voor een functionele keuken met veel opbergmogelijkheden, zodat al je keukenspullen hun eigen plekje hebben en je ruimte er altijd opgeruimd uitziet. Een lichte betonnen, houten of marmervloer en witte, pastel- of crèmekleurige wanden maken van je keuken een ruimte waar het aangenaam vertoeven is. Terwijl je in heel wat andere stijlen de aandacht wil trekken met een eyecatcher, is dat in Mindful Living in mindere mate het geval. Ga voor een strakke zwarte spoelbak, een bijpassende kraan en andere elementen die samen een doordacht geheel vormen.”

Pic
Mindful Living in de slaapkamer

“Een verkwikkende nachtrust is essentieel om elke ochtend volledig zen aan je dag te beginnen. Maak daarom van je slaapkamer een oase van rust”, zegt Nancy. “Een laag bedmeubel in een licht hout met nachtkastjes uit hetzelfde materiaal zijn echt een schot in de roos. Belaad je bed met kussens uit hetzelfde kleurenpalet en voorzie ten slotte nog wat extra zachte elementen zoals een tapijtje of poefje.”

Pic
Mindful Living in de tuin of op het terras

Nancy: “We brengen graag veel tijd door in onze tuin of op ons terras. Het perfecte toevluchtsoord creëer je met Mindful Living. Ga voor een lichtkleurige minimalistische lounge met natuurlijke materialen of zwarte metalen afwerkingen. Met veel planten in potten in organische vormen ga jij voor een echt relaxerend spa-effect.”

/div>

Jouw stijl? Die maak je zelf!

Is Mindful Living volgens onze test jouw ding, maar hou je ook van de typische elementen van City Elegance? Geen zorgen, want jouw stijl maak je gewoon zelf. Combineer gerust elementen van de verschillende stijlen en doe vooral je eigen ding. Bij Brico en BricoPlanit vind je alvast alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Laat je inspireren door onze Stijlwijzer.


background
Pic
In je badkamer
Mindful Living staat in het teken van soberheid. Creëer in een-twee-drie dat spa-effect waarvan je zo droomt.

Shop the look >>
Pic
In je keuken
Less is more. Een Mindful Living-keuken is functioneel en heeft een tijdloze uitstraling.


Shop the look >>
Pic
In je slaapkamer
In je Mindful Living-slaapkamer ontwaak je elke ochtend volledig zen. Maak van je slaapkamer een oase van rust.

Shop the look >>
Pic
In je woonkamer
Mindful Living is een mindset. Met de juiste, sobere materialen en zorgvuldig uitgekozen accessoires geef je je woonkamer een volledige make-over.
Shop the look >>

Duik in jouw stijl

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >