Binnenkijker

Een kijkje vanbinnen :
Zijn jullie echte Global Nomads?
image

Overal waar je kijkt, zie je authentieke materialen, subtiele dierenprints en warme aardtonen. Dit is de Global Nomad-stijl.

Pic
De woonkamer van de jonge globetrotters Emma en Chalid ademt Afrika. Een warm kleurenpalet met zandtinten, roodbruine aardkleuren en de kruidige tinten van curry, saffraan en cayennepeper doen denken aan een lokale specerijenmarkt.
Pic
De roep van de natuur is hier duidelijk hoorbaar! In dit interieur is hout het hoofdbestanddeel, ruw hout in al zijn natuurlijke vormen, maar ook steen, terracotta, jute, bamboe, rotan, linnen, katoen, ... Met veel aandacht voor textuur en vakmanschap! Donkerbruine meubels met houtsnijwerk in gebrand hout, prachtige structuren en subtiele dierenprints voor je stoffen en behangpapier en mooie potten en vazen geven dit gesofisticeerd interieur meer persoonlijkheid!
Pic In de badkamer zie je de zwarte badkuip en een robuuste wastafel in natuursteen. Uitgekiende accessoires, zoals een mooie houten ladder, een rieten wasmand en een geweven badmat, maken het pakket compleet.
Pic
Aardetinten met warme accenten van de Afrikaanse savanne bepalen deze stijl: een solide basis van neutrale tonen, ecru, grijs, zwart met een goudachtig geel of met verschillende bruine tinten of groene kleuren brengen de natuur naar binnen en vormen een prachtig geheel! Door accentkleuren te gebruiken, zoals krachtig blauw of pittig oranje, creëer je een wowgevoel in dit warme, uitnodigende interieur!

Jouw stijl? Die maak je zelf!

Ben jij volgens onze test een echte Global Nomad, maar hou je ook van de typische elementen van Paradise Island. Geen zorgen, want jouw stijl maak je gewoon zelf. Combineer gerust elementen van de verschillende stijlen en doe vooral je eigen ding. Bij Brico en BricoPlanit vind je alvast alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Laat je inspireren door onze Stijlwijzer.

Pic
In jouw badkamer
Je Global Nomad- badkamer doet denken aan verre oorden. Schep er makkelijk een tijdloze sfeer.
Shop the look >>
Pic
In jouw keuken
In je keuken in Global Nomad-stijl komen kruidige tinten en stoere afwerkingen

Shop the look >>
Pic
In jouw slaapkamer
Wil je ook wegdromen in een savanne-achtige omgeving? Haal Global Nomad naar je slaapkamer.
Shop the look >>
Pic
In jouw woonkamer
De hele wereld in het hart van je huis? Je bereikt het makkelijk met de elementen van Global Nomad.
Shop the look >>

Duik in jouw stijl

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >