Global Nomad in je interieur met deze 4 DIY-tips

Ben je stapelgek op de Global Nomad-stijl, maar wil je niet je volledige interieur veranderen? Met onze leuke tips en DIY-projectjes haal je in een-twee-drie de globetrotterstijl in je interieur naar boven. Da’s slim!
image

"Niets gevonden? Ga op zoek in je lokale kringloopwinkel of op de rommelmarkt"
1. Pak je koffer

Niets doet meer aan reizen denken dan een oude, lederen reiskoffer. En de kans is groot dat je op de zolder van je ouders of grootouders nog zo’n exemplaar vindt. Niets gevonden? Ga op zoek in je lokale kringloopwinkel of op de rommelmarkt. Gebruik je vintage koffer als decoratie of geef hem een tweede leven als salontafel, die daarnaast ook dienstdoet als opslagruimte. Heb je meerdere koffers? Nog beter! Stapel ze voor een speels eindresultaat.

2. Upcycle je meubels

Het zit ‘m vaak in de details. Dat ene retromeubel in je woonst een vers likje donkere verf geven of de handgrepen vervangen door zwarte exemplaren, maakt al snel een wereld van verschil.

3. Omring jezelf met planten

Zeg het met planten en bloemen. Tropische planten in je woon- of slaapkamer brengen je huis pas écht tot leven. De prachtige Areca en Strelitzia bezorgen je ruimte bijvoorbeeld dat wilde jungle-effect. Daarnaast is een beetje groen ook gewoon goed voor je gezondheid: planten zuiveren de lucht en verhogen je productiviteit door de dag. Geef je planten een mooi plekje in stoere zwarte pot, een gevlochten mand of een terracottapot.

4. De hele wereld in je woonkamer

Met een vintage wereldkaart maak je van je saaie, lege muur een echte eyecatcher. Hang hem op in een strakke, zwarte kader of maak er je eigen ding van door met spijkers je lievelingsbestemmingen aan te duiden. Ook je leukste vakantiekiekjes, postkaartjes en oude vliegtickets kun je hier kwijt.

background
background
background
background

Jouw stijl? Die maak je zelf!

Ben jij volgens onze test een echte Global Nomad, maar hou je ook van de typische elementen van Paradise Island. Geen zorgen, want jouw stijl maak je gewoon zelf. Combineer gerust elementen van de verschillende stijlen en doe vooral je eigen ding. Bij Brico en BricoPlanit vind je alvast alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Laat je inspireren door onze Stijlwijzer.

Pic
In jouw badkamer
Je Global Nomad- badkamer doet denken aan verre oorden. Schep er makkelijk een tijdloze sfeer.
Shop the look >>
Pic
In jouw keuken
In je keuken in Global Nomad-stijl komen kruidige tinten en stoere afwerkingen

Shop the look >>
Pic
In jouw slaapkamer
Wil je ook wegdromen in een savanne-achtige omgeving? Haal Global Nomad naar je slaapkamer.
Shop the look >>
Pic
In jouw woonkamer
De hele wereld in het hart van je huis? Je bereikt het makkelijk met de elementen van Global Nomad.
Shop the look >>

Duik in jouw stijl

Ontdek onze andere stijlen

Image

Nood aan inspiratie?

Smaak verandert, dat weet ik maar al te goed. Daarom schuim ik regelmatig de populairste woonbeurzen voor je af — op zoek naar de laatste trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik ben zeker dat je je in een van onze huisstijlen écht thuis voelt. Of misschien combineer je graag verschillende invloeden? Aan jou de keuze, want jouw stijl … die maak je gewoon zelf!

Neem zeker een kijkje op onze webshop of ga langs in een Brico of BricoPlanit in je buurt. Je vindt er alles om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tot snel!
Groetjes,
Nancy

CONTACTEER ONS >